GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D

Mindig jól jöhet, ha tanács kéne!:)

Csücsörítős csók: a szégyenlős különc

Rövid, elővigyázatos, és gyors-ez a típus nem engedi, hogy a szenvedély vagy egy bensőséges pillanat a hatalmába kerítse. Távolságot tart, fél a közelségtől és a kötöttségektől. Nem könnyű megszerezni, de megéri a fáradozás, mert ha megtanítod, hogyan mutassa ki érzéseit, kiváló társ lesz belőle!

Tipp: Nézz mélyen a szemébe, óvatosan vedd kezedbe az arcát, és húzd magadhoz. Hidd el, nem fog ellenkezni!

Nedves csók: a túlbuzgó kezdő

Úgy csókol, mint egy kiskutya? Ne ess pánikba, egy kicsit talán tapasztalatlan az illatő, ezért a túlzott lelkesedés. Az első pár hétben neked kell majd viselned a nadrágot, de lehet, hogy ez midig így marad! Feltehetően nem ő az igazi, ha te egy kapcsolatban biztonságra és védelemre vágysz.

Tipp: Adj időt a másiknak, próbáld meg finoman megmutatni neki, hogyan csókoljon!

Francia csók: az önző macsó

"Milyen voltam?"- ez a leggyakoribb kérdése. rögtön a lényegre tér, nem teketóriázik. Hiányzik belőle a romantika. Sajnos ez a típus többnyire szemtelenül jóképű. Hidd el, reménytelen esetről van szó, aki ennyire el van szállva magától, annak nem segít semmi.

Tipp: Ha ilyen sráccal találkozol, mindig maradj egy kicsit titokzatos, ne mutasd ki, mennyire csodálod, így tovább megőrizheted a szerelmét.

Beborító csók: a majdnem tökéletes

Kezében tartja az arcát és ezer apró csókkal halmozza el? Gratulálok megtaláltad a majdnem tökéletes srácot. Az ilyen csókok azt sugallják, mindenhol szeretné megérinteni, minden részét kedveli! Hunyd le a szemed, és élvezd a romantikus kényeztetést!

Tipp: Viszonozd az apró csókokat. Így érezni fogja, hogy te is rajongsz minden egyes porcikájáért! Ez pedig biztosan elbűvöli.

Mr. csók: a csókok hosszú embere


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 35
Tegnapi: 21
Heti: 71
Havi: 35
Össz.: 147 504

Látogatottság növelés
Oldal: Csókok????És a fiúk???
GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D - © 2008 - 2021 - korterem.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »