GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D

Mindig jól jöhet, ha tanács kéne!:)

Mitől félnek a fiúk?

...hogy egy lánytól kosarat kaphatnak
Már napokkal, korábban elgondolkodnak a fiúk azon, hogyan szólítsák meg a kiszemelt lányt. A kérdés, amely eközben a leggyakrabban kínozza őket: "Hogyan kezdjek hozzá?" és "Mit tegyek akkor, ha kikosaraz?" A visszautasítás rémálom a fiúk számára. Akkor azt feltételezik, hogy nem igazán attraktívak. Ez természetesen nagyon sérti az önbecsülésüket.
Ezt teheted: ha azt érzed, hogy a srác pánikba esett, légy kedves hozzá. Ha nem szeretnél vele találkozgatni, akkor visszautasításodat csomagold be kedves szavak és egy barátságos mosoly mögé. Ha pedig viszonozni tudod az érzéseit, akkor még könnyebb dolgod van. Mondd meg neki, örülsz, hogy megszólított. Meglátod, ettől felbátorodik.

.. Hogy puhánynak tartják őket.
A röplabdacsapatba senki, sem válogatja be, és ha a tanár felszólítja, pulykavörös lesz. Pedig olyan szívesen lenne igazi menő srác, akinek mindenre van egy jó beszólása. Azt szeretné, ha a barátai felnéznének rá, a lányok pedig istenítenék. Eluralkodik rajta a pánik, ha elképzeli, hogy mindenki vesztesnek tartja. Az elismerés nagyon fontos a számára.
Ezt teheted: azok a fiúk, akik attól tartanak, hogy puhánynak nézik őket, gyakran túl feltűnően vagy túl lazán viselkednek. Az fel sem merül bennük, hogy ezért időnként átesnek a ló túlsó oldalára. Ha meg szeretnéd ismerni az "igazi arcát", akkor mondd meg neki, hogy szereted a gyengéd fiúkat, és nem ciki kimutatni az érzelmeket.

.. A könnyek miatt”Az indiánok nem ismerik a fájdalmat" és "egy fiú sosem sír". Ilyen és ehhez hasonló idióta mondásokat kell a fiúknak gyerekkoruktól kezdve hallgatniuk. Ebből az következik, hogy a fiúk a sírást a gyengeséggel társítják. Ha mégis előfordulna, hogy utat engednek az érzelmeiknek, csakis a szobájukban sírják el magukat. De nem csak a saját könnyeiktől félnek. Ha egy lány pityereg, fogalmuk sincs, mit kezdjenek a helyzettel.
Ezt teheted: a fiúk nem tudnak mit kezdeni az érzelmekkel. Ha úgy érzed, a barátod bánatos, öleld át és biztosítsd arról, hogy veled mindent megbeszélhet és bízhat benned. Megeshet, hogy leküzdi a félelmét és megnyílik előtted.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 21
Heti: 40
Havi: 4
Össz.: 147 473

Látogatottság növelés
Oldal: Mitől félnek a fiúk?
GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D - © 2008 - 2021 - korterem.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »