GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D

Mindig jól jöhet, ha tanács kéne!:)

CSUPAPSI AVAGY A FIÚK TITKAI:

1. Fiúk csevegései 
Miről beszélgetnek a fiúk egymás között? Semmiképp sem az érzelmeikről vagy félelmeikről. A menő témák a sport (35%), a lányok (29%) és a kocsik (26%). Persze nem véletlenül van sok fiúnak egy nagyszerű barátnője, akivel ilyesmiről elbeszélgethetnek. Semmi okod a féltékenységre. 

2. Még az indiánok is sírnak! 
Beismerjük: ez nem túl gyakori. Ezért hétpecsétes titokként őrzik azt a tényt, hogy időnként mégis könnyekre fakadnak. Állítólag szerelmi bánatukban többször is előfordul. Tehát ha egy srác elsírja magát, miután szakítottál vele, akkor hideg zuhanyként érte a dolog. 

3. Szabadság, szerelem
Egy randevú után nem jelentkezik, holott meghívtad egy közös mozizásra. Upsz! Hátha csak attól fél, hogy nem lesz elég szabadideje a barátaira. Adj neki egy kis időt és mutasd meg, hogy rajta kívül más dolgok is érdekelnek. Ha még ez sem esik le neki, akkor inkább nézz más partner után. 

4. Miki egér cincogás 
A férfi nemi hormonok a srác vékony hangját idővel csodás baritonra változtatják. De amíg ennek eljön az ideje, a fiúk hangja viccesen megbicsaklik. Ettől teljesen elbizonytalanodnak! Szóval, ha kedvesed sokszor hallgatag, vedd lazán, hiszen csak feszélyezve érzi magát. 

5. Meglepetés 
Néha egyenesen lehengerli. Anélkül, hogy szeretné vagy irányítani tudná. Spontán erekció az uszodában - kínos, kínos! Egy partin az ölében üldögélsz és váratlanul érzel valamit a feneked alatt. Ettől még ne tartsd szexmániásnak! Az erekció egy reflex, amit az idegrendszer irányít. Fogd fel bókként: nagyon kívánatosnak tart. 

6. Romantikagyilkos 
A fiúk azzal, hogy elmesélnek egy ostoba viccet, gyakran elrontják a romantikus pillanatokat. Miért? A romantika olyan mélyen rejtezik bennük, hogy lexikon kellene a megfejtésükhöz. Például: előfordult már, hogy egy esős napon a focipálya mellett álltál és szurkoltál neki? Igen! Számára nem létezik ennél romantikusabb. 

7. Menő vagyok, ugye? 
Miért olyan bántóak a fiúk időnként? A titok nyitja: Miszter Menő lehetetlen beszólásaival csak bizonytalanságát próbálja palástolni. Szóval ne mérgelődj, ha párod úgy érzi, ismét eljött az ideje annak, hogy hülye mondatokkal szórakoztasson. Ejts el egy merész beköpést, és gondolj arra, valójában nem is ez a véleménye. 

8. Gyáva nyúl 
Miért szakít veled kurtán-furcsán a telefonban vagy sms-ben? Aztán pedig arra sem kapható, hogy még egyszer beszélgessetek? Sajnos ennek nagyon egyszerű az oka: a fiúk kicsit gyávák. Tartanak az olyan veszekedésektől, melyekben érzelmek ütköznek érzelmekkel. Maradj nyugodt, és a tényekre összpontosíts, ha vitára kerül a sor! Akkor meghallgat téged. 


9. A technika megszállottja
A lányoknak fogalmuk sincs, hogy tudnak a fiúk órákon keresztül csak technikai dolgokról beszélgetni. De nézd a pozitív oldalát: ha valami problémád adódik a számítógépeddel, és nem tudod, hogyan tovább, lehet, hogy rendbe hozza a dolgokat. 

10. Félénk fiú
Hát nem édes, hogy ilyen nyuszi? Szegény még attól is tart, hogy ő tegye meg az első lépést. A fiúk 34 százaléka annak örül, ha a lány kezdeményez. Szóval, csatára fel! 

11. Félrelépés 
A fiúk 68 százaléka megteszi. De megállj: a lányok 64 százaléka is félrelép. Egyes vélemények szerint a fiúk biológiai okok miatt csalnak meg bennünket. Az őskorban állítólag az ősember úgy biztosította "hordája" fejlődését, hogy a lehető legtöbb asszonytól a lehető legtöbb gyereke született. Na, gratulálunk! De már nem ugrálunk ágról ágra, mint a majmok. Ezt a magyarázatot simán megspórolhatjuk magunknak. 

12. Pattanás és társai 
Néhány fiúban komplexus alakul ki, ha alsónadrágos modelleket lát. És ha még pattanások is burjánzanak az arcán, akkor végképp elkeseredik. Tehát ne izgulj, ha nem áll tökéletesen a frizurád. Ő is órákat piszmog a tükör előtt, hogy megjelenésével levegyen a lábadról! Sőt, lehet, hogy többet van ott, mint te. 

13. A parkett ördöge 
A tánc bizony nem a fiúk legkedvesebb időtöltése. A többség megtartaná magának, hogy egyáltalán nem tudja mozdulatait a táncparketten koordinálni. Tanács: szórakozz a barátnőiddel tánc közben, párodat pedig hűsölésképpen hívd meg később egy kólára!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 21
Heti: 72
Havi: 36
Össz.: 147 505

Látogatottság növelés
Oldal: Csupa pasi avagy a fiúk titkai
GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D - © 2008 - 2021 - korterem.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »