GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D

Mindig jól jöhet, ha tanács kéne!:)

Miről árulkodik a mobilszámod?
Egy kis számmisztika


Telefonszám? Hidd el, az életben szinte semmi sem véletlen. A számjegyek is üzennek, csak meg kell fejtened a kódokat! 

Egy kis matek! Írd fel az egész telefonszámot (az összes előhívószámmal együtt) egy darab papírra. Add össze a jegyeket egészen addig, míg egyjegyű szám nem marad. Itt egy példa: 06 70 1234 567
0+6+7+0+1+2+3+4+5+6+7 = 41 = 4+1 = 5
Az ehhez a telefonszámhoz tartozó számmisztikai szám tehát az 5.

1. 

Lányoknak: A határozott 
Öntudatos, kreatív és független lányként csak azért van szükséged telefonra, hogy megbeszélj egy találkozót, vagy megtudd, melyek a legújabb események a városban. Számodra a mobil egy használható eszköz a cél érdekében. Nem hagyod, hogy folyamatos csengéssel terrorizáljanak, így ha fontos randid van, vagy ha egyszerűen nem akarod, hogy zavarjanak, kikapcsolod.
Fiúknak: A bulizós
Óriási a mozgásvágya és a vállalkozó kedve. A mobilja segítségével szervezi meglehetősen mozgalmas szabadidejét. Általában ő a hangadó a haverjai között, hiszen energiája mindenkit magával ragad. Viszont elmondható róla, hogy nem fecseg órákig a telefonján. Tudja, mit akar, és azt is, hogyan szerezheti meg, így gyorsan a tárgyra tér. Amúgy ez utóbbi igaz a flörtölési stílusára is.


2

Lányoknak: A romantikus
Veled órákig lehet telefonálni, hiszen segítőkész vagy, nagy a beleérző képességed, és figyelmesen tudod hallgatni a másikat. Számodra nagyon fontos a barátság, az érzelmek, a romantika és a szerelem. Mindemellett könnyű megbántani, és néha elég féltékeny vagy. Te magad ritkán veszed át a kezdeményezést, de minden hívásnak és SMS-nek nagyon örülsz.
Fiúknak: A gavallér
Őt már a telefoncsengéséről fel lehet ismerni. Az is valószínűleg annyira muzikális és romantikus, mint ő maga. Ez a fickó egyébként is nagyon érzékeny és jó szándékú, de néha túl kényelmes, már-már lusta. A barátnőjével hosszú és gyengéd telefonbeszélgetéseket bonyolít le, a lényeg, hogy közben elnyújtózzon a kanapén.


3. 

Lányoknak: A divatdiktátor
Egy ilyen divatos, trendi lány számára az élet mobil nélkül elképzelhetetlen lenne. Elválaszthatatlanok vagytok. A pikáns SMS-eket nélkülöző flört számodra nem is olyan érdekes, és egyébként is, neked mindig tudnod kell, mi zajlik a haveri társaságodban. Veled élvezet a telefonálás, mert jó hangulatban lelőhetetlen vagy, és bárkit fel tudsz vidítani néhány vicces sztorival.
Fiúknak: A nagymenő
Ha nem tették volna meg már korábban helyette, akkor most biztosan ez a fickó találná fel a telefont. Humoros, okos és nyitott. De a mobilja nélkül félkarú óriás lenne. Hogyan tudna akkor egy időben találkozni a haverjaival, SMS-ezni egy helyes lánnyal, megnézni az e-mailjeit, és hogyan lehetne a világ többi része bármikor elérhető számára?


4. 

Lányoknak: A megbízható
Eszes, de kicsit önfejű lányként neked a mobil egy hasznos tárgy. Nem több, és nem kevesebb. A mobil szerinted praktikus, a szín, a forma vagy a márka mindegy. Sokkal fontosabb számodra a funkcionalitás, és biztosan ismered a legolcsóbb tarifákat. De ha az imádottaddal vagy a barátnőddel telefonálsz, nem számítanak a forintok, hiszen számukra mindig elérhető vagy.
Fiúknak: A tervező
A vele folytatott beszélgetés elég rövid, hiszen a 4-es számhoz tartozó visszafogott fiú ügyel a költségekre. De éppen ezért nagyon megbízható. Ha megígéri, hogy pontban 10-kor felhív, akkor azt meg is teszi, és ha randit beszélsz meg vele, akkor biztos lehetsz abban, hogy pontos lesz. A telefonján szervezi meg a randijait, de a beszélgetéseket inkább szemtől szemben intézi.


5. 

Lányoknak: A szabadságszerető
A szabadság és a függetlenség neked, mint kalandvágyó lánynak, mindennél fontosabb. Nem utolsósorban ezért is szereted annyira a mobilodat. Általánosságban szívesen telefonálsz, de a kötetlenség alapvető dolog számodra. Ezért bizony egyre gyakrabban előfordul, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül kikapcsolod a telefonodat, és se a barátaid, se a kedvesed nem tud elérni egész nap. Ezzel többször felbosszantod őket.
Fiúknak: A kalandvágyó
Ez a fickó imádja a pörgést, nagyon aktív, és folyton úton van. És az ő kedves, általában színes és vicces mobilja is mindig vele van. Kedveli a változatosságot, ismer vagy ezer embert, de csak keveseket hív fel, hiszen ehhez túlságosan elfoglalt. Ám akinek sikerül elkapni a grabancát, annak rengeteg vidámságban lesz része, és nem panaszkodik unalomra. 

6. 

Lányoknak: A jótét lélek
Szeretnivaló és segítőkész lányként örökké nyitva van a füled mások problémáira, és mindenkivel nagyon jól kijössz. Hogy folyamatosan elérhessenek a barátaid, állandóan nálad van a mobilod, gyakran még éjszaka sem kapcsolod ki. A haverok mellett persze a barátod is felhívhat ilyenkor, és ezt semmiképpen sem szeretnéd elszalasztani, hiszen a szerelem számodra óriási jelentőséggel bír.
Fiúknak: A szeretnivaló
Ez a romantikus és nagyvonalú fiú nagyon kedves és érzelmes. De azért elég félénk és önfejű is. A telefonban gyakran bizonytalannak hangozhat, és az üzenetrögzítőre sem szeret rábeszélni. Viszont nagyon jó hallgatóság. Ha például nem tudsz elaludni éjjel, hívd fel, nem fog rád megharagudni. Jó ha tudod: semmit sem szeret jobban, mint a szép és romantikus SMS-eket.


7

Lányoknak: A titokzatos
Aki ismeri a telefonszámodat, az nagyon megbecsülheti magát, mert csak keveseknek adod meg az elérhetőségedet. A barátságban és a szerelemben mély érzelmekre vagy képes, a telefonban általában mégis visszafogottnak hangzol. Kevesled ilyenkor a személyes kontaktust. Mivel érdeklődsz a misztikus dolgok iránt, a számok titokzatos jelentése is érdekel. Lehetséges, hogy a mobilszámodat is belső sugallatra választottad ki.
Fiúknak: A mély érzésű
Erre a fiúra igaz: lassú víz partot mos. Vele általában nem könnyű telefonálni, mert ő bizony nem mond sokat. De pontosan odafigyel minden szavadra, és sokat gondolkodik közben. Ha találsz egy olyan témát, ami igazán érdekli, kiderül, mennyire okos. Ha szerelmes, akkor sikerülhet túllépnie a visszafogottságán. Olyankor még a telefonba is becéző szavakat suttog.


8

Lányoknak: A szupercsaj
Eszméletlen kisugárzásod és erős személyiséged van, ami a telefonon is „átjön”. Szívesen telefonálsz, de általában megvan rá az okod, és érted a módját annak is, hogy rávedd a másik felet: ő hívjon fel téged. Számodra teljesen magától értetődő, hogy van egy csillogó, lehetőleg ezüstszínű mobilod. Különben hogyan tudnának elérni bármelyik pillanatban a csodálóid?!
Fiúknak: A csábító
Egy srác, aki pontosan tudja, mit akar. Ha telefonál, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a beszélgetés ne váljon üres fecsegéssé. Általában nagyon sármos, de néha eléggé fárasztó. Neki ugyanis mindig a saját feje után kell mennie. Ha felhív, valószínűleg mindezek ellenére úgyis elolvadsz, mert senki sem búg bele olyan szexin és csábítóan a kagylóba, mint ő.


9

Lányoknak: Az idealista
Nagy terveid vannak, és szilárd akarattal ki is tartasz mellettük. A gondolataidat szívesen beszéled meg a barátnőiddel telefonon. Gyakran használod arra is a mobilod, hogy másokat nyerj meg jó célok érdekében. Normális esetben jól ki lehet jönni veled, azonban hajlamos vagy magad és mások elé is túl nagy elvárásokat állítani, ezért néha stresszes körülötted a levegő. Egy tízperces monológ a kóbor kutyák és cicák védelmében csak tőled származhat.
Fiúknak: A világmegváltó
Ez a hűvös pasi mindig szimpatikus és nyílt – a telefonban is. A mobilját elsősorban arra használja, hogy informálja a haverjait, mikor és hol lesz a következő demonstráció az esőerdők megmentéséért. S mivel folyton tekintettel van másokra, biztosan felhív, ha a randitokról akár öt percet is késik.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 21
Heti: 58
Havi: 22
Össz.: 147 491

Látogatottság növelés
Oldal: Miről árulkodik a mobil számod?
GYERE, NÉZZ KÖRÜL ÉS HÍVD A BARÁTAIDAT IS!!!:D - © 2008 - 2021 - korterem.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »